Pannon-Safe

Ha online kötök biztosítást kevesebb figyelmet kapok?

2017. június 22. - WSH

Egyre több ember az interneten igyekszik megszerezni a számára fontos információkat.  Főként azért mert egy felgyorsult világban élünk, ahol a lehető leghamarabb szeretnénk tájékozottak lenni. Nincs is kényelmesebb az online vásárlásnál. Miért ne köthetnénk biztosítást akár otthonról, miközben a kávénkat szürcsöljük?

 ha_online_k_t_k_biztos_t_st_kevesebb_figyelmet_kapok.jpg

Rengeteg ember tudatában él, hogy biztosítást kötni időigényes. Az időpont egyeztetés majd a biztosítási ügynökségekhez való eljutás, átolvasni különböző szerződéseket, kiválasztani a megfelelőt, mind unalmasnak tűnhet.

Internet hozzáféréssel mindez könnyen és lényegesen leegyszerűsíthető.

 

 

Online vásárlás számos előnnyel jár

  •  Az online biztosítás vásárlása sokkal kevesebb időt vesz igénybe.
  • Nem szükséges időpontot foglalnunk előtte, tehát rugalmas. Akármikor hozzáfoghatunk, akár az éjszaka közepén, hétvégén, vagy ünnepnapon.
  • A különböző biztosítási ajánlatok áttekintése sokkal egyszerűbb, hiszen legtöbbször egy felületen megjelenik az összes ajánlat.
  • Általában olcsóbb konstrukciókkal képes előállni. Ez annak köszönhető, hogy kevesebb dokumentációval jár. Vásárlói oldalról pedig, megspórolhatjuk a biztosítási ügynökséghez való utazásnak a költségét.
  • Felmerülő kérdéseinket a beépített chat-ablakon keresztül tehetjük fel, vagy akár visszahívást is kérhetünk. Ezáltal ugyanannyi segítséget kaphatunk, mint mondjuk egy személyes látogatás során.
  • Kevesebb papírmunkával jár.

 

Melyek a legelterjedtebb online biztosítások?

A felmérések azt mutatják, hogy a legnépszerűbb online biztosítások közé tartozik az utasbiztosítás.

Ugyanúgy, mint a biztosítási szegmens az utazási szolgáltatások is sokat változtak. Manapság tipikus, hogy utazásunkhoz, amit online vásároltunk egyúttal utasbiztosítást is kötünk.

Sokan keresik online a gépjármű biztosításokat, utasbiztosításokat és a casco biztosításokat is. Beépített kalkulátorok segítségével választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb konstrukciókat.

 Az online biztosítás hátrányai

  • Sok esetben nehezebben vesszük rá magunkat, mivel nem vagyunk időponthoz kötve.
  • Nagyobb eséllyel választjuk a számunkra nem megfelelő biztosítást. Érdemes ezért szakemberhez fordulnunk.
  • Biztosítás kötése közben megzavarhatnak, vagy elmehet az internet és odavész a jó ajánlat.

 

 

Amennyiben úgy gondolja, hogy önnek is online biztosításra van szüksége, a Pannon Safe Kft. ebben is áll a rendelkezésére. Ügyfélszolgálati irodáinkban pedig várjuk személyes, vagy telefonos megkeresésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3012591737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása