Joga van hozzá, hogy tudja…

2017. február 06. - WSH

42484679_l.jpgÖn bizonyára tisztában van a jogaival. Mit tesz abban az esetben, ha az ön által választott utazási iroda lényegesen rosszabb szállást biztosít a hétvégi sieléshez, mint ami a szerződésben szerepelt?

Mit tesz akkor, ha koccanásos balesetnél a másik fél nem ismeri el, hogy ő volt a hibás, holott ez egyértelmű?

A legjobb, amit tehet, hogy felhívja a jogi képviselőjét!

 

Akár az utazási irodás, akár a koccanásos eset is elfajulhat annyira, hogy pereskedés lesz belőle. Ennek kellemetlen anyagi következményei vannak, hiszen egy ügyvédet fizetni, perköltséget állni nem kis összeg, mégis az ember szeretne érvényt szerezni a jogainak és nem kihátrálni egy vitás helyzetből.

Egy jogvédelmi biztosítás hatékony segítség ezekben az esetekben, mivel a biztosító olyan szakértőt rendel ki számunkra, aki tisztában van az ügymenettel, a lehetőségekkel és pont azokat a lépéseket teszi meg a nevünkben, amik az ügy mielőbbi, számunkra pozitív lezárásához vezetnek.

 

Mit nyújt a jogvédelmi biztosítás?

  • Jogi tanácsot ad, telefonos 24 órás ügyeletet tart fenn
  • Segít a jogos érdekek érvényesítésében
  • Kifizeti az érdekérvényesítés során felmerülő költségeket: perfelvétel, eljárási díjak, stb.
  • Európán belül az adott ország jogrendszerét ismerő ügyvédi hátteret biztosít.

 

Tehát ha Ön külföldön dolgozik, vagy rendszeresen látogatja az EU tagállamok bármelyikét, érdemes nemcsak a poggyászát, vagy önmagát, hanem a jogait is biztosítani.

 

Hogyan és mire nyújt védelmet a jogvédelmi biztosítás?

  • Pénzügyi hátteret biztosít a jogi, ill. peres eljárás minden költségére tekintettel (tanácsadás, utazás, óvadék, végrehajtás, kirendelt szakértők költsége, és még sok más).
  • Munkajogi, szociális és társadalombiztosítási, kártérítési esetekben,
  • fogyasztói jogvédelem - szolgáltatókkal szemben, árucikkek megásárlásával kapcsolatos ügyekben,
  • büntetőjogi és szabálysértési esetekben,
  • ingatlannal kapcsolatos eljárások, szerződések esetében

fordulhatunk a jogvédelmi biztosítónkhoz.

 

A jogvédelmi biztosítás birtokában gyorsan pontot tehet a kellemetlen ügyek végére és megkímélheti magát a jogi eljárásokkal összefüggő lelki és szellemi megterheléstől, stressztől is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4912171440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.