Pannon-Safe

Túlbiztosítás helyett találjuk meg a legmegfelelőbbet számunkra

2017. június 01. - WSH

tulbiztositas_helyett_talaljuk_meg_a_legmegfelelobbet_szamunkra.jpgAmikor biztosításkötésről van szó a piacon több ezer lehetőség közül válogathatunk.A bőség zavarában könnyen elterelődhet a figyelmünk az igazán fontos területekről. Ilyen például a személy- vagy vagyonvédelem. Nem mindegy, hogy a pénzünket mibe fektetjük, ezért érdemes szakértői segítséget igénybe vennünk. A következőkben bemutatjuk, hogy melyek a legelterjedtebb biztosítások.

 

 

 

 

Életbiztosítás

Az életbiztosítással családunk pénzügyi biztonságáról gondoskodhatunk. A szeretteinket nagyon megviselheti a váratlan halál bekövetkezte. A temetés finanszírozása és elrendezése még több stresszel járhat.Az életbiztosítás ezeket a költségeket fedezi, illetve a talpra álláshoz is jövedelemforrást biztosít. Mivel ez egy élethossziglan tartó biztosítási forma, ajánlott megfontoltan kiválasztani az igényeinkhez legjobban illeszkedőt.

 

Lakásbiztosítás

Sok ember számára életük legnagyobb befektetését jelentheti a ház vásárlása, vagy építése. Ezért létfontosságú, hogy beruházásuk teljes körűen védett legyen.

A közelmúltban bekövetkezett ingatlanpiaci fellendülés ellenére is a vagyonbiztosítási kereslet stagnálni látszik. Sokan megfeledkeznek arról, hogy tulajdonunk mennyi veszélynek lehet kitéve.

Egy viharban kidőlt fa is okozhat szinte megfizethetetlen károkat. Az anyagi veszteség ebben az esetben könnyedén kivédhető lenne egy jól megválasztott lakásbiztosítással.

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nemcsak lakástulajdonosok, hanem bérlők is köthetnek biztosítást. Nem kizárólag az ingóságokra lehet, hanem a lakásmegóvására is. Teheti mindezt közösen a bérbeadóval, vagy külön szerződéskötéssel.

Gépjármű-biztosítás

Néha azt érezhetjük, hogy túl sok a felesleges kiadás. Ilyenkor még azon is elgondolkozhatunk, hogy mi értelme van az gépjármű-biztosításnak. Ami amellett, hogy kötelező, még hasznos is.

 Ez a szolgáltatás egységes konstrukciókkal köthető meg a különböző biztosítóknál. Személyi sérülés esetén 1,6 millió forintig, dologi károknál 500 millió forintig terjedhet a kártérítés összege.

Ki segíthet a döntésben?

A különböző biztosítási szerződések eltérő tulajdonságokkal, árakkal és előnyökkel jönnek létre erre specializálódott cégek kínálatában.

Érdemes alaposan elolvasni a megállapodásokat, akár egy szakértő segítségével. Főként annak érdekében, hogy a számunkra legkedvezőbb feltételekkel jöjjön létre a szerződés.

 A Pannon Safe Kft. több mint 15 éves tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7112543409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása