Pannon-Safe

Econventio ösztöndíj a Pannon-Safe-től

2017. február 24. - WSH

2017. január 20-án az előírt feltételek szabályszerű teljesítése után 73 jelölt diplomájának átadására került sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Köztük volt Kálmán Melitta is, aki a Pannon-Safe Kft. által alapított "Econventio ösztöndíj" első támogatottja volt.

 

 

 

 

 

Az ösztöndíjnak köszönhetően a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán a képzés során térítendő önköltség összegének 100%-ával támogatta őt a Pannon-Safe Kft.

A GTK történetében először kétnyelvű, magyar és angol nyelvű diplomaosztót szervezett, hiszen a jelöltek közül hárman az angol nyelvű Business Adminsitration and Management képzés sikeres teljesítése után kapták kézhez oklevelüket.

 

Vilmányi Márton beszédében hangsúlyozta: „Tegyék nap mint nap a dolguk! Akár továbbfejlesztve önmaguk, akár vállalatok, vállalkozások, intézmények életét vezetve, szervezve. Az Önök dolga, hogy értsék az emberi viselkedés gazdasági, szervezeti következményét, és úgy vezessék mások boldogulását, hogy gazdaságilag fenntarthatóvá formálják azt.”

 

A dékán a következő útravalóval engedte útjára a frissen avatott közgazdászokat: „Szakmánkban nem attól kiváló valaki, mert mindent tud, hanem mert tudja, hogy mit tud, és belátja, minden másban nála jobbakra kell számítania. Nem attól lesznek jó vezetők, mert képesek arrogánsan döntéseket hozni, hanem mert képesek másokkal együtt elképzelni a jövőt, és képesek ezért olyan úton járni, amiért mások lelkesen követik Önöket.”

A Pannon-Safe Kft. és az Econventio munkatársai ezúton gratulálnak Melittának!

 

 

Forrás:

http://www.econventio.hu/#hirek/2017-01-20/2017-januar-20-an-az-eloirt-feltetelek-szabalyszeru-teljesitese-utan-73-jelolt-diplomajanak-atadasara-kerult-sor-a-jozsef-attila-tanulmanyi-es-informacios-kozpontban

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7712287475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása