Pannon-Safe

Online vásárolt autópálya matricához már balesetbiztosítás is jár!

2017. január 16. - WSH

Az autópálya matricák mellé idén már számos plusz szolgáltatás is jár: ingyenes balesetbiztosítást vehetünk igénybe, kedvezményes utasbiztosítást köthetünk.

Az e-autopalyamatrica.hu oldalt üzemeltető Biorobotok Kft. 2017-ben bevezetett új szolgáltatásai a fogyasztók kényelmét biztosítják. Magyarországon is folyamatosan bővül az e-kereskedelem, a vásárlók egyre nagyobb bizalommal használják az online felületeket.

Az e-matrica mellé az AIG Europe Limited magyarországi fióktelepe 6 hónapig nyújtja díjmentesen a START balesetbiztosítást. A biztosítás a megkötéstől számított hatodik hónap után automatikusan, minden kötelezettség nélkül megszűnik.

49656408_l.jpg

 

Hogyan vásároljunk matricát egyszerűen és kényelmesen?

Az autópálya-matricák megvásárolhatók a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban, és árusítóhelyein, illetve sms-ben és interneten is.  Az online vásárlás előnye, hogy gyors és kényelmes. Ha még az utazás előtt átgondoljuk, hogy milyen típusú matricára lesz majd szükségünk, így a legmegfelelőbbet választjuk ki a honlapon található ismertetők és tanácsok segítségével. Ezzel pedig időt és pénzt is spórolhatunk. Internetes vásárlás esetén, a fizetést követően kapjuk meg a matrica sorszámát e-mailben, mellyel igazolhatjuk jogosultságunkat az úthasználatra.

Mindenképpen büntetésre kell számítani, ha elmulasztjuk a matrica megvásárlását! Az ellenőrzést ugyanis automatikus rendszer végzi, mely az autó rendszáma alapján azonnal érzékeli, ha a jármű nem jogosult az útszakasz használatára.

Milyen kedvezmények vehetők igénybe e-matrica vásárlás esetén?

A már említett ingyenes balesetbiztosításon kívül a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. biztosít díjmentes jogi tanácsadást. Utasbiztosítást is köthet 10%-os kedvezménnyel, aki e-matricát vásárol. Összefoglalva tehát érdemes online vásárolni autópálya-matricát, mert többféle kedvezményben is részesülhetünk.

Források:

http://e-autopalyamatrica.hu/?gclid=CjwKEAiA-rfDBRDeyOybg8jd2U4SJAAoE5XqINJ9A-TdhYsB2dWg37vllFRZAEU86uLGbtjoNOdc8RoCKNLw_wcB

http://www.biztositasiszemle.hu/cikk/hazaihirek/nemeletbiztositas/ingyenes_balesetbiztositas_jar_az_e-matrica_melle.6221.html

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9512130767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása