Pannon-Safe

Nézzünk be virtuálisan a Pannon-Safe központi irodájába!

2016. október 21. - WSH

Nem kell feltétlenül elutaznunk Pécsre, a cég hivatalos központjába. Egyszerűen csak a Facebook oldalukon kattintsunk az „irodánk” menüben a virtuális túrára, és máris körülnézhetünk a pécsi központ modern irodájában.

Most ugyanis a technika segítségével a pécsi irodában tehetünk egy izgalmas körsétát virtuálisan. Mielőtt belépnénk az ajtón, körülnézhetünk az utcában is, minden oldalról láthatjuk a bejáratot és környékét.

14591576_1174837449256536_1679337409503212218_n.jpg

Elegáns, kellemesen otthonos enteriőr…

Kellemes árnyékot ad a nagy akácfa zöldellő lombja az ajtó előtt. Belépve felmehetünk a lépcsőn és máris az elegáns recepciós pult előtt állunk. Szemben kényelmes és mutatós kagyló fotelokban foglalhatunk helyet. Majd körbenézve megcsodálhatjuk a modern, világos és tágas irodát. A kékesszürke és hófehér színű falak kontrasztjában a spotlámpák izgalmas fényhatást adnak. A fiatalos, dizájnos berendezésben is visszaköszön a fekete-fehér kontraszt, a szemközti falon pedig érdekes, fűhatású faliszőnyeg vonzza a szemünket. Ebben a kellemes környezetben várják a felkészült, szakértő kollégák az ügyfeleiket. Ha már virtuálisan körülnéztünk, látogassunk el személyesen is az központi-, vagy bármely másik Pannon-Safe irodába, amennyiben biztosítási-, pénzügyi tanácsadásra van szükségünk!

Az ország 20 pontján is elérhető, széles lefedettségű vállalkozás!

A Pannon-Safe Kft. az elmúlt tizenhat év alatt egyetlen irodából kiinduló kis cégből országos lefedettségű vállalkozássá nőtte ki magát.

Ma már az ország húsz pontján kereshetik fel az ügyfelek személyesen a céget. Az ügyfélszolgálati irodákban professzionális szolgáltatást, naprakész tájékoztatást és segítségnyújtást kapnak a partnerek, a fiókirodákban az pedig üzletkötők látnak el ügyeletet. A társaság a pénzügyi piac egyik meghatározó szereplője lett az elmúlt évtizedben értékteremtő tevékenysége és minőségi szolgáltatása révén.

Folyamatos megújulás, szakértelem és biztonság

Stabil pénzügyi alapokat nyújt üzletfelei és ügyfelei részére hosszú távon, munkatársai számára pedig megbízható munkahelyet teremt.

Innovatív, folyamatosan újító és fejlesztő, fejlődni akaró gondolkodás, minőségi munka, szakértelem és ügyfél centrikusság jellemzi a céget.

Feltétlenül érdemes tehát személyesen is körülnézni a Pannon-Safe valamelyik irodájában, ha pénzügyeinkben szeretnénk professzionális segítséget kapni, vagy biztosítást kötnénk, akár cégünk-, vagy saját magunk számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8611814889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása