Pannon-Safe

Ismét „épült” a Pannon-Safe csapat: három fantasztikus nap Bikalon

2016. október 17. - WSH

Szeptember végén, Bikalon, a festői szépségű Puncher Kastélyszállóban „épült” a Pannon-Safe Kft. csapata! Remek programok, nívós előadások várták a meseszép helyszínen a munkatársakat, ahol nemcsak feltöltődhetett, hanem remekül össze is kovácsolódott a lelkes kis csapat…

Három nap fejlődés és feltöltődés várta tehát a Pannon-Safe csapatát, gyönyörű környezetben a szeptember végi rendezvény sorozaton. Megtartottuk 16. csapatépítő tréningünket, mely méltán örvendett nagy népszerűségnek dolgozóink körében.

csapatepites.JPG

A rendezvény sorozaton a legnagyobb hazai biztosítók is részt vettek!

A tréning színvonalas megnyitóval indult, mely után plenáris előadásokon vehettek részt a munkatársak. A rendezvény sorozat első napján három kiemelt stratégiai partnerünk előadását hallgathatták meg fejlődni vágyó kollégáink.

A Generali által fémjelzett előadás indította a sorozatot, melynek címe: Változnak az ügyfelek - kihívás előtt az értékesítés.

A következő az Allianz programja volt, melyen önérvényesítést és konfliktuskezelést tanulhattak a résztvevők. Az első napot az Aegon előadása zárta a modern társadalom kihívásairól.

A következő nap is tartalmas volt: három plenáris előadás mellett, nyolc szekcióülésen vehettek részt a csapattagok, ki-ki érdeklődése és munkaköre szerint.

Az K&H előadásán a kárrendezésről esett szó, a Groupama előadója pedig a protokoll buktatóiról beszélt, majd az Uniqua színeiben a piacok természetéről hallhattak a résztvevők színvonalas beszámolót.

A szekció üléseken is számtalan hasznos témával és szakmai segítséggel, fejlődési lehetőséggel gazdagodtak munkatársaink. Részt vehettek a Generali, a Groupama az Aegon, az Allianz, az Uniqua, az EUB a Signal és a K&H szekció ülésein, melyek mind aktuális, érdekes és hasznos témákkal várták az interaktív előadásokra a Pannon-Safe szakembereit.

A délutánok és esték pedig izgalmas csapatjátékokkal és minőségi kikapcsolódással teltek…

A minőségi szakmai programok mellett természetesen a szórakozásra és az aktív kikapcsolódásra is volt lehetősége a csapatnak a gyönyörű Kastélyszálló wellness részlegében. Nem utolsó sorban a munkatársi kapcsolatok és az együttműködés fejlesztése, no meg a felhőtlen nevetés és szórakozás jegyében csapatjátékokon is részt vettek a dolgozók.

Az utolsó délelőttön kollégáink a Signal Biztosító jövőbeni terviről értesülhettek, majd a Pannon-Safe legsikeresebb értékesítőitől tanulhattak: a legjobb módszerek átadása volt a cél, hogy még eredményesebb munkát végezhessenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8211814859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása