Pannon-Safe

Ha bekövetkezett a baj…

2016. augusztus 15. - WSH

Ilyen, az előbbi történethez hasonló, komoly és végérvényes életmódbeli, kényszerű változást okozó baleset persze nem történik meg szerencsére mindenkivel, de mégis jobb felkészülni előre, hiszen a váratlan, anyagi segítség nélkül maradó károsult számára rendkívül nehéz. Nehéz, hiszen érzelmileg kell elsősorban feldolgozni ezt a sokkot, és idővel el fog jönni az a pont, amikor döntenünk kell a saját életünkről, és arról, hogy milyen új célokat, és legfőképpen pedig motivációt találunk.

42310104_m.jpg

Mivel ez mindenki számára egy teljesen új helyzet, fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk, milyen kilátásaink, illetve milyen lehetőségeink lesznek. Egy komolyabb balesetet követően, a számtalan új információ, és a mind fizikai, mind pedig lelki értelemben vett nehézség mellett még számos, olyan költséggel is szembe kell néznünk, amelyek nyilvánvalóan nem voltak betervezve az eddigi költségvetésünkbe. Gondoljuk csak el: a segédeszközök – legyen az egy mankó, egy bot, vagy ne adj isten, egy kerekesszék – , manapság nem számítanak olcsó mulatságnak, a lakás átalakítása, az emelőlift pedig még annyira sem!

Ha mindezeket a családnak kell saját zsebből, félretett tartalékukból finanszírozni, az bizony nagyon megterhelő lehet, akár az összes megtakarításuk is elmehet rá.

Ezt megelőzhetjük egy jól működő és kedvező balesetbiztosítással! Érdemes jól átnézni a kínálatot, hiszen számos termék van ma ebben a kategóriában is a piacon, ám egy jól kiválasztott konstrukció kellően hatékony védelmet tud nyújtani a nem várt kiadások és nehézségek esetén. Egy balesetbiztosítással ugyanis fedezhető a gyógyulás, az extra költségek, az utókezelés költségei is, miközben pótolható a munkából való kiesés miatt csökkenő jövedelem. 

Egy korrekt és jól felépített baleseti biztosítás konstrukció a felépülésünket is maximálisan támogatja: minden olyan lényeges és fontos elemet tartalmaz, melyekre egy baleset után szükségünk lehet, a rehabilitációs eszközökön túl a gyógytornász költségein át, egészen az otthoni segítségnyújtás megszervezéséig. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonsafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6210406388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása